Naše jamstvo

Neverjetno smo ponosni na našo ekipo in verjamemo, da bomo ponujamo izdelke najvišje kakovosti za vaše ljubljenčke. Če imate kakršne koli pomisleke glede izdelka, vam priporočamo, da se obrnete na našo službo za pomoč uporabnikom, da bomo lahko čim prej rešili težavo. Ničesar ne prepuščamo naključju, saj želimo najboljše možno doživetje za vašega štirinožca! Zaupanje gradimo, ko spoštujemo vaše potrebe in to je tisto, kar nas žene vsak dan!

Pawww – kraj, kjer se dogajajo le najboljše stvari.

Dom je tam, kjer so tačke. Nič se ne more primerjati z občutkom, da ste doma s svojim štirinožnim prijateljem, izolirani od sveta.

Ta občutek lahko najdete na Pawww. Vaš hišni ljubljenček si zasluži premišljene, kakovostne izdelke – od proizvodnje do pošiljanja do servisa, vse po dostopni ceni.

Smo ekipa ljubiteljev živali, ki si prizadevamo, da bi vi in ​​vaš kosmati prijatelj prejeli pozornost, ki si jo zaslužite.

Pri Pawww radi govorimo o naših hišnih ljubljenčkih in o tem, kateri izdelki bi lahko bili dobri za naše ljubljene.

Če pravi izdelek še ne obstaja, potem smo si zadali cilj ustvariti in izdelati te artikle sami. Na primer naša edinstvena pasja blazina iz borovega lesa s trajnostnimi materiali, odstranljivo tkanino in reciklirano borovino.

Naše sanje so biti blizu našim strankam. Zato vas spodbujamo: Pogovorite se z nami.

Ekipa Pawww se rada pogovarja z vami in upošteva vaše nasvete. Želimo se nenehno izboljševati in postajati še boljši v tem, kar počnemo. Za to potrebujemo vaše povratne informacije. Naj bo to po e-pošti, Instagramu ali telefonu.

Tako je Pawww naš poskus ustvariti svet, v katerem so ljudje in živali najboljši prijatelji. Edini svet, v katerem želimo obstajati. Svet, ki je prijazen do vašega ljubljenčka, ko vas gleda s temi velikimi, ljubečimi očmi!